Madeleine de Beaufort
| Temat: Oceń poprzednika Pon 01 Sie 2011, 23:38 | |
| Oceniamy grę, avatar, podpis, nick użytkownika, który napisał przed nami. Można dać zwykłe -/10, aczkolwiek komentarze mile widziane. - Kod:
-
[b]Nick:[/b] [i]-/10[/i] [b]Avatar:[/b] [i]-/10[/i] [b]Podpis:[/b] [i]-/10[/i] [b]Gra:[/b] [i]-/10[/i] | |
|
Noodle Hewlett Admin
| Temat: Re: Oceń poprzednika Sro 10 Sie 2011, 14:33 | |
| Nick: Zawsze jak byłaś ze mną na forum miałaś Made, więc teraz trudno mi się przyzwyczaić... ale to nie zmienia faktu, że te imię jest cudne, Adelko <3 Nazwisko też ciekawe, mam nadzieje, że nie ma jakiegoś znaczenia, bo oczywiście nie chce mi się tego rozpracowywać... Ale nadal podtrzymuje to, że fajnie by brzmiało: Adele de Patatas xD 10/10Avatar: Modelka jest ładna, zdjęcie lekko mroczne, jak na wizerunek wampira przystało.... Jednak coś mi tu nie pasuje. Szczerze, to sama nie wiem co, więc głupio mi się czepiać, ale nikt mi nie zabroni 9,9/10Podpis: No ten... Brak :c -/10Gra: Na tym forum jeszcze nie pisałyśmy, ale wiem, że zasługujesz na 10 <3 Luźno i przyjemnie się z tobą piszę i długość twoich postów jest dla mnie perfekcyjna. 10/10 | |
|
Annalynne Craven Admin
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Oceń poprzednika | |
| |
|