|
|
| Nieobecności | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Mistrz Gry Admin
| Temat: Nieobecności Pon 01 Sie 2011, 22:04 | |
| Ten temat stworzony został po to, by użytkownicy mogli zgłaszać dłuższe nieobecności. W razie gdy nie możemy zgłosić nieobecności, próbujemy skontaktować się z kimś, kto zgłosi je za danego użytkownika. Wzór nieobecności: - Kod:
-
[b]Kto:[/b] [b]Powód:[/b] [b]Od kiedy, do kiedy:[/b] | |
| | | Annalynne Craven Admin
| Temat: Re: Nieobecności Nie 14 Sie 2011, 02:21 | |
| Kto: Annalynne Powód: wyjazd; dlatego też wszystkie pytania proszę składać do Noodle, gdyż ja, najzwyczajniej w świecie, nie będę miała neta Od kiedy, do kiedy: niedziela/poniedziałek, na szczęście | |
| | | Meredith Ellis
| Temat: Re: Nieobecności Sob 20 Sie 2011, 08:42 | |
| Kto: Meredith Ellis Powód: wesele kuzynki oraz poprawiny Od kiedy, do kiedy: sobota/niedziela, choć możliwe są bardzo krótkie wejścia dziś przed 17 | |
| | | Noodle Hewlett Admin
| Temat: Re: Nieobecności Pon 22 Sie 2011, 11:56 | |
| Kto: Annalynne Powód: Częste odcinanie neta, tłumaczyła mi, ale za bardzo nie zrozumiałam.... Od kiedy, do kiedy: Zależnie, będzie wpadać gdy będzie mogła.
Z powodu jej częstej nieobecności wszystkie pytania proszę kierować prosto do mnie.
| |
| | | Amanda Qarrel
| Temat: Re: Nieobecności Wto 23 Sie 2011, 12:41 | |
| Kto: Amanda Qarrel Powód: Nagły wyjazd. Od kiedy, do kiedy: Prawdopodobnie od jutra (24,środa) Na czas bliżej nie określony, prawdopodobnie do koca września. | |
| | | Annalynne Craven Admin
| Temat: Re: Nieobecności Pią 26 Sie 2011, 19:18 | |
| Kto: Noodle Powód: wyjazd! Od kiedy do kiedy: od dzisiaj do niedzieli/poniedziałku (jak zwykle jestem niezorientowana <3) I teraz do mnie kierować wszystkie sprawy. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nieobecności | |
| |
| | | | Nieobecności | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|